Selera Mkn Hilang

Anak sy skrg dh masuk 8 bulan.. Dh mula x mau mkn.. Brt bdan pm dh smkn merusut.. Ad x tips2 nk bg ank sy brselera mkn blik?

2 Balas

Hi Puan, Diharap puan dan bayi puan dalam keadaan sihat sejahtera. Bayi yang semakin membesar memang akan mula kurang makan kerana terlalu sibuk dalam meneroka dunia mereka. Puan boleh cuba pelbagaikan menu makanan bayi puan dengan yang mempunyai pelbagai rasa dan warna semula jadi untuk menarik minat bayi puan makan. Puan juga boleh baca lebih lanjut di sini ya untuk dapatkan tips mengenai ini. Semoga ini dapat membantu puan ya :) https://my.theasianparent.com/bayi-8-bulan-susah-makan

baby food IZZLY boleh beri minat utk baby makan..boleh wasap sy 0129876070