berat badan

Macam mana nk bg ank selera makan, anak sy die kurg mkn wlaupn sy kerap bg mkn.. Sedihnye umur dh 2y lebih tp berat 9kg

2 Balas

anak saya BT masa umur 1tahun. masa dari 9bln mmg kurang makan + asyik sakit bila nak tumbuh gigi.. haritu balik kg saya letak layan dia main atas rumput, lepas tu saya perasan dia start makan banyak. try la sensory play, + bykkan protein dgn fat utk + berat dan + tinggi juga

Mcm mana waktu tido die? Cukup x waktu tido dan waktu nap die? Ada makan vitamin tambahan?