Cirit-birit lepas tukar susu.

Anak sy 1y6m. Dia sembelit masa minum susu fernleaf, tapi jadi cirit lepas sy tukar susu Lactogrow yang ada prebiotik. Sebelum ni fully bf tapi sebab sy pregnant, susu pun kering. Normal ke ? Atau kena tukar susu lagi ?

2 Balas

Tu laa. Kalau najis cair tu maksudnya tak sesuai laa kan. Atau sy salah sukat susu. Sebab scoop susu sy pakai scoop lain. Kesian pula kat anak. Makan pun tak lalu sebab sakit perut.