Colic Baby

Anak siapa colic? Gripe Water or Dentinox Colic Drop berkesan?

8 Balas

Dua2 penah guna... Still juga colic.. Saya guna balm tasneem t-rub.. setiap kali Mandi.. if perut tiba2 keras skit pun sapu.... guna urutan " i love u so" far jarang Sgt colic attack

3y ago

urutan i love u mcm mn ?

Sy guna gripe water..minyak angin kat perut, always buat urutan i love you

Kalau colic kena guna botol anticolic jga selain dr gna gripe water tu smua

2y ago

sye gne botol anticolic..tp bby tetap nangis even bukan hari². dan sye jgk breastfeed. mybe berpunca dr pemakanan yg sye ambil. nmpak gaye kne berpantang smpai habis breastfeed la

Saya guna gripe water

Sy gne gripe water

gripe water