Baby colic

Hi mommies. Siapa ada pengalaman handling baby colic? Apa cara yang sangat berkesan utk redakan baby? Dan biasanya umur berapa colic ni akan hilang? My baby dari umur 41 hari sampai sekarang, lagi seminggu nak masuk 3 bulan, masih belum reda 🥺

3 Balas

Husband I rajin buat I Love U massage utk baby dan kami juga bagi baby probiotics ni. Mujurlah membantu baby kami. Harap boleh help baby sis! Good luck!

2y ago

Yeke, okay boleh try ni. Terima kasih ya!

ank sy 4 bln bru stop..ank awk mnyusu pe

2y ago

Susu mmg tak goncang.. Tulah, risau juga sbb susu, mmg dah byk kali tukar susu..

skrg bby sis dh ok x?

1y ago

Dah sis. 3 bulan lebih baru dia ok sendiri..