gripe water

if bby colic adakah selamat kalau bagi gripe water? bby baru sebulan lebih

2 Balas

Selamat. Dah consult doktor. Doktor mmg suggest. Boleh bg 3-4 kali dalam sehari. Tapi macam saya bg pkul 3 ptg dgn 9 mlm. Tp kalau ikut belakang kotak suruh bg 5ml tp sy bg 3 je.

3y ago

bukan. kalau bagi masa dia nangis, lambat baru die okay. sebab gripe water takes time juga utk berkesan. so before die nangis sebab tak selesa tu, kita dah bg dulu.

Bg minum susu ibu /formula je..