buasir

Anak saya umur 1 tahun 10 bulan kene sembelit teruk. Sebelum ni buang air besar okay jee. Die tak membuang 2 hari sampai sembelit teruk dan buasir. Saye susah hati sangat2. Ade tak dekat sini yang anaknye pernah kene sembelit dan buasir? Ptg ni saya baru nak pergi klinik

17 Balas

hii. anak sy pun teruk sgt buang air besar dl.dr umur setahun smpai setahun lpan buln. sy tukar kepada sawanah koko. alhamdulliah dlm masa seminggu die berak lancar. x menangis sakit dah. alhamdulliah dgn izin Allah. alhamdulliah

4mo ago

ya betul .. anak saya pun ske minum sawanah koko .. 1tahun 10bulan skrg .. mmg stiap hri dy berak .. cuma saya xbg la hri2 🤭