menghadapi anak tantrum

Anak saya tantrum dia melampau takboleh salah sikit , takboleh kurang sikit semua apa yang dia nak kene bagi jadi saya mintak pendapat ibu ibu mcm mne nak hadapi anak mcm nih

2 Balas

anak saya bukan jenis tantrum . masa 1 y ke 2 y ada jugak tantrum . but saya ajar rotan dekat anak saya . in shaa allah anak akan behave . bukan rotan dia , rotan lah dinding ke bgi kita tegas die . kite didik dri kecik anak akan displin . bukan ajar takut dgn kite , ajar die hormat kite , even die kecik lagi .