suka menangis

Salam...ada x parents kat cini hadapi anak umur 2tahun suka menangis berlebihan jika tak dpt apa yg dia nak...adakah tantrum...?mcm mna paeents semua atasi ank tantrum...

1 Balas

2 tahun dh boleh faham apa kita cakap.. Cuba larang elok2.. InshaAllah.. Mcm ank sulung sy dh nk msuk 4tahun.. Msa dia 2tahun dulu bila sy ckp xboleh, dia tnya knp xboleh.. Sy ckp la.. Brg tu dia xjual.. Dia suh tgok je.. Hehehe dia pon ckp ok mama.. Gtu jelaa..