anak tantrum

assalamualaikum.. ada tak ibu2 kat sini ada anak tantrum teruk ? bole tak ibu2 share pengalaman mcm mana nak handle anak tantrum ? sy ada anak 2 tahun tantrum teruk , bila dia tantrum berguling n tarik rambut.. kdg rasa stress sgt.. kalau dibiarkan tarik rambut byk sgt , kalau dilayan pun sama jugak tarik rambut..

1 Balas

wsalam ..puan try selalu peluk anak tuk bg dia cool down dan rs di sayangi....in shaa Allah nnti dia ok..mg dpmudahkan segalanya..aamiin..