Anak Kerap Menangis

Anak saya sekarang 8 bulan lebih.. makin kerap & mudah menangis.. kadang² rasa stress tengok dia menjerit² macam apa dah.. nampak je saya nak bangun, menangis.. balik kampung, taknak orang pegang² dia.. kalau tak, menangis.. menangis menangis menangis.. letih rasa.. dia bf.. tapi anak lain yg bf pun saya tengok, takdelah mcm dia..adehhh.. ada tips tak?

16 Balas

Anak saya pun camni jugek, anak sulung, bila kat rumah ada abi umi je. Bila balek kampung taknak dgn org. Masa dia baby fasa dah kenal org pun bila orang lain yg pegang dia, menangis2. Lama jugak laa. Dah setahun lbh, dia dah mula nak berkawan, dgn org2 muda dia nak. Dgn org tua mcm atuk nenek dia dia taknak, sampai sekarg nak masuk 2 tahun daa. Tp okay laa drpd dulu taknak dgn org, menangis je. Normal je. Baby ni mcm2 ragam.