Anak Kerap Menangis

Anak saya sekarang 8 bulan lebih.. makin kerap & mudah menangis.. kadang² rasa stress tengok dia menjerit² macam apa dah.. nampak je saya nak bangun, menangis.. balik kampung, taknak orang pegang² dia.. kalau tak, menangis.. menangis menangis menangis.. letih rasa.. dia bf.. tapi anak lain yg bf pun saya tengok, takdelah mcm dia..adehhh.. ada tips tak?

16 Balas

baby nangis sbb kembung or lapar maybe susu bdn tak cukup. skadar pendapat.

tu high demand baby.. kne belajar handle baby dr awal...

4y ago

saya xtahu la mana silapnya sampai jd mcmni.. dkt rmh ni mmg ada mk ayh dia je.. n masa pkp haritu, mmg muka² ni je yg dia tgk..slps blh merentas negeri, barulah ank sy blja tgk org lain semula..mula² mjerit ketar² tgn jgk la..lama² tu ok sikit

Baru2 ke jadi mcm ni? Growth spurt je kot

mcm anak saya jugak..

Awk bekerja atau housewife?

4y ago

Kalau awk hw tu normal je.. Sbb ank mmg 24j dgn awk... Jd dia rasa mcm xslmt bila xnmpk or awk xde dkt dgn dia....biasa jd mcm ni smpai 2y je....atau lebih kalo ank jnis manja....

Sabar ye mommy