Berat badan

Anak saya sekarang 5bulan.. Berat die 5.4kg.. jadinya misi dh bising knp berat xnaik.. Sbb dh ddk line kuning.. Anak sy fully breastfedding..

Berat badan
7 Balas

pengalaman anak sulung..dh masuk lline kuning n sampai dpt susu dr kk..fully bf juga..tp smp ke sudah dia xnak susu fm..tp dia sihat xde demam lgsg..smp sekrg dh 12 tahun dia yg paling kurg dpt sakit..dh lebih tinggi dr ibu dh...nnt bby puan dh 6 Bulan InsyaAllah ok sbb mkn mknn pejal..🥰