Berat Turun

hi semua anak sy dah masuk 4bulan. dia bf ja tp berat xnaik dh masuk line kuning. ada suggestion tak nak bagi berat baby bf ni naik. terima kasih

2 Balas

anak sy hr tu pun sblm 6m naik 200-400gram je 😊 skrg boleh makan alhamdullillah naik sikit2 walaupun x banyak..if mommy nak beli set naikan berat badan baby boleh pm sy www.wasap.my/60129876070/izzly

Mungkin Puan boleh kerapkan penyusuan terutamanya pada waktu mlm. Sbb waktu mlm susu ibu lebih pekat