Anak tak tidur malam.

Anak saya sebelum ni memang ada satu masa tu die xtidur malam tapi dalam 2-3hari jela macam tu.skrg umur 11 bulan dan die hampir 2minggu xnak tidur malam. Tidur pkul 11 malam bangun semula pkul 1-2pagi smpai subuh. Risau pula.tp siang die tidur macam.malam. mcm.mana nak bagi waktu tidurnya normal.semula?

1 Balas

Biarkan dia betul2 pnt pagi tue. Maksudnya buat activity yg bg dia penat mcm bermain ke. Pastu pastikan sblm tidur dia makan n kenyang.. n pampers ditukarkan pad yg baru sblm tidur...

4y ago

Semua da buat puan. Alhamdulillah. Sekarang die da boleh lena tidur lepas mak saya suruh bacakan satu ayat alquran. Mak kata cucu mak kebanyakannya semua pesen bangun malam. Huhuuu.