Susah tidur

Anak saya nak masuk 11 bulan. Mmg dari kecik susah sgt tidur sampaikan beli buaian. Ni dah nak masuk 11 bulan, kalau tidur kat rumah dah tak pakai buaian. Cuma nya kalau dlm kereta mmg takkan tidur & kalau kat luar pun sama. Takkan tidur. Sanggup tahan mata sampai meragam. Macam mana ya nak bg dia pandai tidur kat mana2 je 🥹

1 Balas

sama la kat bby sya 10bln..pi klinik pun langsung tak tidur..dlm kreta pun tak dpt tidur.penat menangis baru tertidur..paya sangat..klo di rumah dia free saiz tidur..ayun n baring ja pun bleh ja tidur..tp di dukung tak nak tidur