Buaian

Ada yang bagi anak tidur buaian..? Mak sy bagi nak tidur buaian.. Tapi sy risau nnt takde buaian dia susah nak tidur pulak.. Anyone can share..

2 Balas

kenapa tido buaian??? baby susah nak tido ke sis???... dulu anak Saya pun begitu.. anak Saya susah nak tido jadi baby tido buai... apa yg Saya buat... bila baby dah lena... Saya angkat Dan tidokan atas tilam... Dan buai hanya guna siang sahaja...

kalau dia jenis senang tidur dan lena biar je dia tidur tanpa buai . selalu bagi buai sebab baby tak lena dan suka terkejut time tidur .