Anak tak tidur lena

Hi mommies Nak Tanya, baby Saya 2 month old. Dia memang susah Nak tidur.. Memang bagi susu on time. Still tak tidur.. Tidur pun dalam 30 Min lepas to bangun nangis pula...kalau Saya dukung boleh je tido. Once dah letak Kat cot dia tu terjaga balik. Takut berat dia tak beberapa cantik nanti.. Dah LA suami tak Nak belikan buaian, Kata buaian tu bahaya.. Rimas btl. Kadang2 boleh je tak tidur the whole day then malam tidur dalam pukul 8pm lebih, esok pagi bangun pula dalam 7am.. Ada tak Cara bagi baby tidur Lena.. Pls share. 🙏

1 Balas

bedung tak? kadang baby ni kalau dah bedung still susah tidur, dia nak hayunan. buaian tak bahaya asalkan jangan letak apa2 dalam tu. cth, bantal, selimut

1mo ago

sis kerja ke surirumah?