Anak tak respon bila di panggil nama?

Anak saya lelaki, 1 tahun 3 bulan tapi bila di panggil nama, susah sangat nak toleh/ respon. saya ambil masa yg lama utk tunggu dia toleh bila panggil nama dia.risau sangat..

36 Balas

ank sy 1 tahun 3 bulan, bila pngil nama pun tak menyahut, kdg tak nak bg dia tgok tv,tp klo tak bagi, sy masak pun tak tentram, ank asyik nak berkepit je, kacau sana sini, tengah masak2 klo tak layan mula la meragam, walaupun dah bagi mainan tp dia main kejap2 je,