Anak 8 bulan jarang respon bila di panggil nama

normal ke baby 8 bulan x toleh bla kta panggil nama dia? kena panggil byk kali tu pn kdg2 toleh kdg2 x lagi2 msa dia tgh bmain #pleasehelp

2 Balas

Baby tgh leka main tu kot. Tu die pura2 x toleh kt mama die kot 😅😁 normal tu awak. X de apa perlu risau. Baby nk test kesabaran mama die. 🤣 Nnt mlm sebelum tido gomol2 baby ckp dgn die knape x pandang mama pggl td, mama denda die (gomol2) tu as denda la.

2y ago

kalo buat bnyi mrah pndai pulak dia toleh🤣 eye contact suma ada mgkin mama tlbihrisau kot

Normal