normal ke

Anak sya bila panggil nama kadang tk toleh kadang toleh , normal ke umur 1 tahun

4 Balas

salam.anak saye 1y4m...pgil name pyh nk toleh.pagil 2 3x baru toleh.suruh bye bye..kdg² je die buat.x boleh cakp lagi..ade eye contact,blh main ngn kwan².kalo nk ape².die just amik dan beri kat saye utk bukak kn.kalo nk susu,sye buat² xphm..amik mnde lain bg kat die.die blh gelengkn kpla die.die phm,tp xleh ckp.bulan feb taun dpn,kalo xleh ckp lgi,doc nk refer pakar..risau nye

dah check pendengaran dia ? cuba pergi check takut ada masalah pada pendengaran dia.

tak pasti pulak, ada eye contact tak?

4y ago

insyaallah tak ada pe kot..bykkn brcakap dgn dia..ajar bca bku ke lebihkn interaction

ada eye contact x?