Anak terbatuk2 semasa menyusu

Anak saya kadang2 time menyusu dia terbatuk2 kenapa yee? Hampir setiap kali meyusu dia akan terbatuk2 macam tersedak/tercekik. Normal ke macam tu? Anak umur 2 bulan.

3 Balas

Flow laju rsanya tu..puan buat teknik jari mcm gunting..atau marmet dlu..boleh join hbfm kt fb ya puan..msuk kelas ..rsanya ada buka lg..jd boleh belajar tips

flow susu laju rasa nya tu. boleh guna teknik gunting. kepik breast utk control flow susu keluar

Susu laju sgt kot