BABY KURANG SUSU

Hi semua , nak tanya kenapa yee baby 3m+ kurang menyusu . and kadang2 tu dia menyusu main main ? dah 2minggu lebih mcm tu . kitanya risau dia lapar .. tapi bila bagi dia suka tolak2 guna lidah dia . normal ke ea ? baby full fm .

3 Balas

3m sllu fasa budak mental leap or fussy phase. mummy boleh google or study dkt ig 'babylanguage' psl dua ni. sbb ini punca baby sllu nursing strike or xnk menyusu

1mo ago

Oohhh fahammm . terima kasihhh 🥹

same la anak saya. tolak² dgn lidah dia. asyik terbuangg je susunyaa kekadang. tggu dia nagis baru laa saya laju² buat susu .. hm.