Kenapa baby susah nk menyusu...macam ada sesuatu menghalang susu tu?

Bila menyusu botol mesti tersedak walaupn guna botol anti tersedak?

3 Balas

Baby dah berapa bulan? Ada check tongue tie? Position menyusu macam mana? Puting bottle size apa?

1y ago

tgk posisi menyusu sis...kdg bby x selesa dgn posisi..kepala bby jgn terlalu tinggi jgn terlalu rendah bila pangku time menyusu

Mungkin aliran puting tu laju. Puan try tukar puting lain. Yang aliran dia perlahan

puan blh cek size puting n umur bayi dahulu.