baby masuk nicu

anak saya dah tiga hari masuk nicu sebab jangkitan kuman dalam perut , so dia kena on antibiotik . diorang cakap mungkin hari khamis ni dah bole keluar sebab selalunya antibiotik dalam lima hari je . ada tak ibu ibu kat sini anak pernah kena on antibiotik ? berapa hari ? selalu diorang charge berapa rm yee ?

9 Balas

hi awak.. baby sye lps bsalin kne warded 5 hri kt scn... on antibiotik gak sbb blood test x ok.. total dlm rm45.. sye bsalin swasta tp baby kne refer gov.. jd rm45 tu kos utk baby warded 5 hri..

6mo ago

maybe tgk jgak jnis rawatan (antibiotik bbeza kot) & hospital mne..