anak tak tidur lena

anak saya dah tiga bulan 21 hari . tapi dari dulu lagi dia jenis siang tidur tak jerap . paling lama pon dalam 30minit atau sejam . nak kata lapar , sebelum tido memang dah bagi susu ikut kuantiti yang dia akan minum . lepastu dia jenis kalau bunyi , sumbat susu mesti dia minum lepastu dia diam , lama sikit dia bunyi bagi susu dia minum lagi . kenapa ek ? tak kenyangke

2 Balas

Tgh beralih bulan, minum susu lebih dari biasa, nanti sis tgk la lps seminggu dua mesti berat or tinggi dia naik atau dia pnd sesuatu.. Ank sy setiap 45minit dia tidor berjaga sejam tido balik.. Berulang seminggu.. Lps seminggu baru la okay sikit..

2y ago

ooo iyekee , okok hihi

beralih bulan tu