kurang oksigen

Anak saya dah semingu ditahan d nicu..huhu..smua sbb dia terberak masa dkt dlm perut lg..rsa risau sgt2..bantuan oksigen yg diberi hanya 0.5 ja..

3 Balas

Anak sya pun lahir2 kena msuk nicu sb kurang oksigen..smggu msuk nicu.sis byk kn berdoa ya..positif selalu..inshaAllah anak sis akan sihat nt..bby perlukan masa skit nk sihat.ibu kena kuat dan sbr nya

4y ago

Iyaa sis..tq..lpas 10 hari akhirnya baby sa dah ble discharge..syukur

Banyakkan berdoa, mengaji dan selawat puan.. Moga ianya mnjadi asbab syifa' utk anak puan.. Apapun sy doakan semoga anak puan diberikan kesembuhan segera... Be strong 💪

sama keadaan anak saya, dah 9hari kena tahan wad.. semoga anak saya diberi kesembuhan macam anak sis.. aamiin