Masa depan nicu baby

Adakah semua baby yang masuk nicu untuk bantuan oksigen akan ada masalah seperti autism,adhd dan lain -lain pada masa depan#bantusharing #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

bby masuk nicu untk selamat kan nyawa bby sis xde kena mengena dngn autism..

9mo ago

Ade tengok video doktor yang kate jika baby dapatkan bantuan oksigen masa lahir ianya high chance for autism katanyer.

knp ckp mcm tu?

9mo ago

Ade doktor kate baby yang daptkan bantuan oksigen masa lahir high chance nak autism