Susu botol

anak saya dah nak masuk 4 bulan. Saya baru mula bekerja. Dia tak nak minun susu botol. Sanggup berlapar smpai saya balik😭😭😭😭 tolooongggg. Bagi tips utk saya yg dah terlewat nak ajar anak minun botol ni😭😭😭

1 Balas

sebelum ni awak bekerja ke surirumah, suruh org lain yg bagi susu botol, suami ke mak , insyallah lama lama, anak akan minum kalau dia lapar, kena bersabar sikit la..insyallah

4y ago

Ni baru hari 2 haru start kerja, alhamdulillah dia nmpk ok dah masa hari ke2.