bayi kembung perut

anak saya berumur 3bulan dia kerap kembung perut saya telah cuba tukar susu formula nya tapi still kembung perut juga atas sebab saya bekerja saya dpt mnyusu kn dia

1 Balas

Susu mommy masih ade ke? Boleh buat schedule pump di tempat kerja bagi baby. Klo nak teruskan bagi baby susu formula, kena make sure setiap kali lepas minum tunggu baby sendawa. Susu formula lambat hadam. Umur 2,3 bulan ni baby mmg mudah kembung perut even bagi susu badan pon kdg². Nanti boleh google urutan i love you untuk legakan kembung baby ye. Sy doakan urusan mommy dan baby dipermudahkan.. aaminn