aileen kerap nangis mlm di sebab kn perut kembung

Apa kah langkah2 yang perlu di ambil untuk mencegah perut kembung bayi...

aileen kerap nangis mlm di sebab kn perut kembung
2 Balas

sy suka pakai stommyoil dkt perut tapak kaki anak sy sis.. stommyoil elok untuk kembung.. klau bibir sis kering pom boleh spu sis😇.. calmtime sy sapu untuk anak tak meragam sis.. skeenz klau anak kena gigit nyamuk trus sy ltak xnk anak garu2😂... sis brminat boleh www.wasap.my/60138661354

saya selalu pakai kan minyak yuyi cap limau ke perut anak saya. alhamdulillah takde masalah. hehehe