bayi kembung perut

anak saya baru 2 bulan lebih slalu kembung, kadang2 smpai 2 3x seminggu. dia susu formula n badan, ad tips tk or sebab kenapa dia selalu kembung perut setiap kali kembung, susu akan di muntahkan balik, menangis. any tips n nasihat

2 Balas

Hi sis! Cuba baca panduan ini untuk kembung perut anak. Ada cara nak atasinya juga! https://my.theasianparent.com/masalah-perut-kembung-sembelit-colic Kalau ia tak mencukupi, apa kata sis cuba gripe water?

Da Cuba mcm2 minyak...gripe water.. colic drop... paling berkesan cream trub tasnem.urutan iloveu... tukar susu formula . Botol anti colic..insylh..

1y ago

sis bagi anak susu fm ape?