Baby Jaundice

Anak saya baru hari kelima, bacaan jaundice 239 hari ni, smlm kena warded tapi alhamdulillah dah keluar. Ada tips tak? Untuk cepat baikkan jaundice? Sbb saya xnk ulang alik klinik hari hari, husband jauh. Hmm.

7 Balas

Baby sy pun ada jaundice skrg. Dah hari ke 10. Alhamdulillah, result makin turun. Just nak capai target bacaan 85 saja. Mula2 runsing sangat sbb baby kuat tidur. Susu badan pula kurang. Nak taknak mmg kena campur susu fm.