Jaundice bayi baru lahir

Ada yang tahu cara kurangkan jaundice baby? hmm sakit jahit tak hilang lg ni duk ulang alik p klinik sbb jaundice sampai 200++ 🥹😭. Share tips please 😣. #firstmom #FirstBaby #jaundice #ingintahu #firsttime_mommy #bantusharing

7 Balas

mandikan baby guna daun moringa, pastu ibu boleh tambah daun moringa yg baru Tu Dalam sup. elakkan dulu makanan Ada halia /kunyit sementara waktu ni

Tips from kakak2 saya, Mama kena rajin susukan baby .. every 2 hrs. Dan, amalkan minum ribena. In shaa Allah, kuning cepat turun.

mandi daun kucai, kalau bf maybe baby susah sikit nak membuang so boleh bg fm kejap. lepas kuning turun, stop

2y ago

blh tauu dak susu apa elok utk baby? taktau sgt 😅

susukan baby tiap 2 jam x? klu jaundice, susukan tiap 2 jam spy dia kencing berak kerap.bantu turnkan kuning

2y ago

dah susu kan pun, tp kalau dia mmbuang pun sikit2 jaa, kuning takmau kalah, nk naik jugak

bagi baby mandi dgn bunga kuning tu.. tk tahu pula nama..😅 bagi mndi setiap hari pakai air bunga tu.

2y ago

kwn pun ada ckp bunga kuning, tp itu la taktau bunga apa 😅

saya bg susu kambing.. bagi dlm sesudu kfc shj.. biasanya baby kuning tinggi darahnya o ..

ank sy haritu 206 sy amalkn pati delima gulsan n kerap nyusu hari ke3 dh turun 143

2y ago

Sis amalkan mcm mana pati delima tu?