minta pendapat mommy2

anak saya baru 5 bulan 17 hari..pengasuh tempat saya tu dia bagi anak saya makan biskut marie..masa saya ambil anak saya tu baru saya perasan dia bg biskut tu..mcm mana ye nak buat..pengasuh tu juga makcik saya

1 Balas

Allahu..sis,yg sy tahu baby 6-12 bulan baru boleh bg mknn cmtu..kalau sy jd sis, sy cari alasan utk tak anta lg baby ke makcik tu lg..org kata, tarik rmbt dlm tepung..rmbt tak putus, tepung tak berserak..so, cr la inisiatif tmpt lain yg mana kta boleh komplen atau bg arahan pd pengasuh tu..Paling pntg org tu bkn fmly member kta..senang nk tegur..semoga urusan sisi dipermudahkan dan semoga xde isu2 kecik hati gn makcik tu nnt..

4y ago

Alhamdullillahhh sis..mujurlah macik tu jenis cmtu 👍👍👍😍😍😍