Biskut Baby Milna

Hi mommies. Nak tanya pendapat. Anak saya baru 7 bulan nak masuk 8 bulan. Tapi takmau makan makanan baby yg saya buat spt bubur + sayur + ayam. Agak nya klau sy bg biskut jenama milna ok ke? Bgus ke utk baby biskut tu? Siapa ada pengalaman boleh share tak?

2 Balas

bg sy biskut tu Manis sgt..Cuba cari Jenama biskut lain mcm Jenama rush or izzly..biskut tu x gune pengawet

Saya beli biskut milna. Bagi snacking time. Anak suka makan. Selera dia makan