anak 11 bulan makan biskut kering

anak saya dh masuk 11 bulan lebih, dia suka sgt biskut cream cracker yg brand hupseng tu. kdg kdg sy limitkan sehari 1 kali je makan. boleh ke makan ye? kdg kdg tk sampai hati kalau tk bagi sbb dia mintak and tunjuk nak biskut tu 🥲

2 Balas

Anak saya pon suka Saya bagi tapi cakap kat anak kena cicah dengan susu baru boleh…

biskut hup seng tu masin kn.sis beli biskut bb xpe

2mo ago

biskut bby ada je beli and dia mkn je, kdg kdg tu bila dia ternampak biskut tu, dia mintak.