Baby jatuh katil

Baby jatuh katil semalam . Baby aktif, Xde Muntah, . Dah pantau 24 hours tapi masih risau lagi dengan keadaan Anak.

2 Balas

saya pernah ada pengalaman.tp terus p kecemasan hospital sbb takut sgt..kat hospital dia check semua nadi, bp xsilap..semua normal..doc suruh pantau klu nangis berpanjangan, muntah2 ke dtg balik hospital.. Alhamdulillah baby ok jer

8mo ago

Sis anak mcm mana ye lepas jatuh haritu? Anak sy pn baru lepas jatuh smlm. Mlm ni rasa mcm panas2 sikit bdn dia

Dah bawa jumpa doktor tak sis?