Anak 9 bulan taknak makan

Anak saya 9 bulan bmi okay, perkembangan dia semua okay tapi saya risau dia langsung taknak makan. Bila nak suap makan je mesti dia kunci mulut dia taknak buka sikit pun. Dia nak susu je. Dah try buat macam macam untuk dia tapi semua tak jalan. Bagi dia makan sendiri bukan suap ke mulut, dia buat main je. Siapa boleh tolong bagitau cara cemana nak buat?

1 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Kalau masa dia main2 makanan tu, puan ada cuba suap?

2mo ago

Ada cuba tapi dia refuse