baby taknak makan

baby nak masuk 9 bulan taknak makan tiba2. dah tukar tekstur,bagi dia makan sendiri tapi dia buang. macam2 jenis makanan dah semua dia tolak. makan 1 suap je. susu dia okay. ada tips tak macam mana nak bagi baby nak makan semula #firstmom #SeriusTanya #bantusharing #bantujawab

1 Balas

Tengok mulut dia, ada ulser/ kulat susu/ gigi nak tumbuh? Teruskan offer makan dgn kasih sayang. Kadang ada fasa reject makan. Sementara je tu, ubah menu juga