susu

anak saya 2 bln selalu kembung perut setiap malam susu apa yg sesuai utk anak yg senang kembung? apa perlu sy buat?

1 Balas

baby fully breastfeeding ke? kalau iya, sis kena pastikan perut sis tu tak lapar. kena sentiasa kenyang & x masuk angin. sbb apa yg sis makan, sis xmakan ke, semua akan effect pd ank. sbb dia menyusu badan. satu lagi, kipas angin jgn terlalu dekat pd anak. jarakkn. sblm kita tdo, sapu myk angin dkt perut, tapak kaki dia