Usia anak 10bulan asyik berak2

Anak saya 10 bulan 6 hari. Tapi dah 2 minggu dia asyik berak2. Dah tukar susu pun masih sama. Dah taktahu nak pakai susu apa dah. Saya pun tak terus tukar susu. Saya ikut rule sebelum menukar susu. Tapi still cirit. Boleh tolong saya tak?

2 Balas

Najis baby warna apa? Watery sgt? Berapa kali dlm sehari dia berak?

myb dari pemakanan? cirit birit dah bawa pergi check ke

2y ago

dah bawa pegi klinik dah tapi doktor pun taktahu nak cakap apa. saya dah bagi dia hanya makan bubur kosong nasi kosong je pun tetap berak