Susu baby tak sesuai ?

Baby saya dah 10bulan lebih . Mula² saya bagi susu lactogen sampai dia 9bulan , sbb dia asyik berak jee . Cirit birit . Pastu saya tukar dutch baby , pun dia asyik berak jee . Pastu nih saya tukar dupro 2 , pun dia asyik berak jee . Tapi dia berak sikit² , kenapa yee ? Dah tak tahu nak bagi susu apa . #babyfirst #mommybuntu #bantusharing

1 Balas

Poopoo tu normal mommy utk baby. Berapa kali dlm sehari baby poopoo ye mommy? Kalau kerap sangat & sgt cair kemungkinan baby tkena cirit birit #TAPSupermoms #TAPxTanamera