Ape perlu saya buat??

Anak saya dah nak dekat 2 minggu berak2..first mcm cirit dalam 2 hari tu sehari 7-8 kali dia berak..saya dah 2x bawak g klinik doktor ckp normal & mungkin kuman..doktor tak suggestkan tukar susu sebab anak saya dari baby lagi sampai nak masuk 5 bulan minum anmum,dia still berak2 walau sehari 3-4 kali..normal dia akan berak 2-3 kali je..saya dah try bagi susu similac rumusan khas tapi still sama..ape lagi perlu saya buat ye??

2 Balas

susu tepung cuba simpan nipis sedikit selepas tu air banyak sedikit.

Normal sis.. mungkin dia nak meringankan bdn, nak merangkak ke 😊