anak kurang selera makan

Anak saya 1 tahun 1 bulan 8 hari kurang makan, kalau makan 2@3 sudu baby tu sahaja lepas tu tak mahu lagi makan 3 kali sehari makan... Berat badan tak naik²... Boleh bagi tips macam mana nak bagi anak ada selera makan... Bagi roti baby pun dia tolak... Baby nyusu susu formula bagi 7oz pun tak habis minum... 5 kali sehari nyusu...

1 Balas

pelbagaikan menu.. kalau boleh buat makanan tu bentuk2 yg menarik.hati anak untuk makan