Baby 11 bulan kurang minum susu formula

Salaam semua! Anak saya dah masuk 11 bulan, sebelum masuk 11 bulan ni masya Allah makan dia😂 pantang nampak org makan mesti nak makan jugak. Sehari 4-5 kali makan (termasuk snacking). Sekarang dia dah kurang minum susu, dulu 7-8 oz boleh habis. Sekarang 5 oz pun tak habis. Normal ke? And baby 11 bulan patutnya minum berapa oz sehari? 🧐 #firstbaby #firstmom #firsttimemom #bantusharing

1 Balas

normal. ada je baby bila dah start makan dia kurang minum susu. boleh pelbagai nutrisi/intake dlm pemakanan baby awak