Kurang nyusu

Hi mommy semua, kita nak tanya laa normal ke baby nak masuk 7bulan dia kurang nyusu? Setakat ni anak saya kalau makan bubur 3oz habis buburnya. Saya bagi makan bubur 2kali sehari. Lunch and dinner. Snacking 2kali sehari. Dlu dia boleh habiskan susu 4oz skli minum. Tapi sekarang 2/3oz jee dia nak minum and gap untuk next susu dalam 3/4jam. Melainkan dia tengah tidur malam mamai baru dia boleh habiskan susu 4oz. Normal ke baby mcm tu mommy semua? Sbb anak saya dia punya berat tak cantik dkt line kuning tu jadi risau😢

1 Balas

normal . ank sy smpai 2 tahun 2 3 oz je minum . alhamdulillah naik jugak berat bdn . asalkn ank sihat