Baby 9 bulan kurang makan

Ada cara nak naikkan selera makan anak? Sehari makan 2 kali, lunch (12-1pm) & dinner (7pm). Setiap kali makan 2 3 suap je. Minum susu macam biasa, tapi nampak kerap sikt waktu siang 3-4jam sekali 5oz. Boleh share menu selain dari bubur nasi. Semalam baru try buat egg steam with macaroni. Alhamduliah 4-5 suap walaupun still tak habis 1 bekas kecik makanan tu

Baby 9 bulan kurang makan
1 Balas

same umo anak kita .blh Sara share resepi tu.klau ank sy..sy bt bubur sumsum..susu full cream..chesse..kdg letak kuning telo n topping puree apple or manggo.