Adakah anda tahu apa yang perlu dilakukan sekiranya anak anda alami sawan?
Voice your Opinion
Ya, saya tahu
Tidak

2973 respon

9 Balas

Waktu sawan, Alihkan bahaya sekeliling mangsa, atau lindungi bucu tajam dengan apa2 benda lembut. Selepas sawan Pastikan mangsa boleh bernafas dengn baik, Longgarkan pakaian mangsa Kalau mulut berbuih, bersihkan atau baringkan dalam posisi pemulihan. Jangan letak apa2 barang dalam mulut mangsa ya

Bagi ap2 supaya dy tkkancing gigi..before g hospital

Bertanya dan cari tahu ke orang lebih tahu

Tidak, bawa segera ke hospital

Tidak

Tak

ya

Ya

No