Sape macm sye.. Bulan 4/2020 bru berslin, tpi skrg pragnat 6 bulan... Sbb x smpt nk pki prncg

Anak rapat

1 Balas

Adoi sis, ngilu x rasa ? 😂 sy paling takut nak beranak..ni bru lepas sebulan beranak, rasa takut xhilang lagi wlupun dh anak kedua.. semoga sis n baby sehat2 aja yaa..

3y ago

gila x skit wak... tuhan je yg tau mcm mne.. tpi tu la ikut sye dh x nk lgi dh.. tpi suami nk, n yg no 6 ni x plan pon nk tmbh lgi sbb no 5 msih kcil, tpi x tau la mcm mne boleh sngkut rezeki allah nk bgi tedha je la.. walau pon bulan 4/2020 bru brslin msih ingt lgi rse kskitn tu